Bosna i Hercegovina u strategijskim planovima srpskih ustanika: Povodom 150-godišnjice srpskog ustanka - Đorđević, Miroslav (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Rad je objavljen u časopisu Pregled br. 1, 1954. godine.