Begovi Kopčići: (Povodom rasprave: Ante Šimčik, Begovi Kopčići. Zbornik za narodni život i običaje XXIX 1 38-59. Zagreb 1933). - Filipović, Mil. S. (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Rad je objavljen u časopisu Pregled, br. 115-116, 1933. godine.