Povodom predavanja g. Dr. V. Dvornikovića u Sarajevu - Kebeljić, Branko (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Rad je objavljen u časopisu Pregled, br. 22, 1927. godine.