Budućnost evropske socijaldemokratije - Latinović, Đorđe (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Socijaldemokrati širom svijeta stoje pred novim milenijumom. Da li su socijaldemokrati pripremljeni za promjene i izazove koje donosi novi vijek i novi milenijum? Poslijeratno “zlatno doba” evropske socijaldemokratije staroga kova je završeno.