Osvrt na knjigu "Država Bosna i Hercegovina i demokratija" prof. dr. Mirka Pejanovića - Žiga, Jusuf (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2015)
Poštovani, Dozvolite mi, najprije, nekoliko opaski koje mi se čine važnim, a vezane su, dakako, za ovu knjigu radi čije smo se promocije danas ovdje okupili. Ovo djelo je važno iz više razloga...