Nova istraživanja u bosanskohercegovačkoj umjetničkoj umjetničkoj muzici / New Research in BH Original Music - Hodžić, Refik (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2017)
The text is a review of the book Muzika za klavir u Bosni i Hercegovini 1945-1992 (Music for Piano in Bosnia and Herzegovina 1945-1992) by Merima Čaušević, University of Sarajevo Faculty of Education 2016.