Bosanski prostor znanja / Bosnian knowledge Area: Bosanski prostori znanja i obrazovanje pojmova o znanju : Između neoliberalne globalizacije i "postkomunističke" tranzicije / Bosnian Knowledge Area and Education on Knowledge Terms - Between Neoliberal Globalization and "Post-Communist" Transition - Lavić, Senadin; Delić, Zlatan; Osmić, Amer (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2016)
This text is a review of the 6th Conference B-H State and Bosniaks organized by the BZK “Preporod” on 28 May 2016.