Politika i društvo - Bandžović, Safet (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Tekst je prikaz knjige Olge Popović-Obradović „Kakva ili kolika država: ogledi o političkoj i društvenoj istoriji Srbije XIX-XXI veka“.