Promocija informacijske pismenosti - Hajdarpašić, Lejla; Muslić, Fuada (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2012)
Tekst je osvrt na IX međunarodno savjetovanje bibliotekara „Juni na Uni“, održano 8. i 9. juna 2012. godine u Bihaću, Bosna i Hercegovina.