Politika autonomije BiH između dva svjetska rata - Pelidija, Enes (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2011)
Tekst je prikaz knjige Mehmed Spaho (1883–1939). Politička biografija Husnije Kamberovića, Vijeće Kongresa bošnjačkih intelektualaca, Sarajevo 2009, str. 280.