Moć uma: Uvod u teoriju socijalne pulsacije - Šarčević, Abdulah (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2012)
Tekst je prikaz knjige “Socijalna moć uma. Uvod u teoriju socijalne pulsacije” Ive Komšića, Svjetlost, Sarajevo, 2012