Novo izdanje Hangijeve knjige "Život i običaji muslimana u BiH" - Smajić, Ramiza (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Tekst je prikaz knjige Život i običaji muslimana u BiH Antuna Hangija.