Riječ uredništva - časopisa "Pregled", Redakcija (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Redakcija Pregleda u ovom broju objavljuje nekoliko ilustracija sa posljednje izložbe prof. Mustafe Skopljaka, redovnog profesora na Akademiji likovnih umjetnosti Univerziteta u Sarajevu. Prof. dr. Sadudin Musabegović je o ovoj izložbi napisao prigodan tekst koji u cjelosti objavljujemo u ovom broju časopisa Pregled.