Izmišljeni košmar - Kapo, Enita (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Tekst je prikaz knjige Adama Curtisa "Moć košmara" (The Power of Nightmares), Homo Bosnikus, Sarajevo, 2005., 131 str.