Odnos demografije i sociologije - Emirhafizović, Mirza (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Tekst je prikaz knjige Mirjane Bobić: Demografija i sociologija – veza ili sinteza, Službeni glasnik, Beograd, 2007, 256 str.