Fra Petar Anđelović : (Boće kod Brčkog, 9. XII 1937. - Sarajevo, 14. I 2009.) - Džolan, Fra Mijo (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2009)
U Franjevačkom samostanu na Bistriku u Sarajevu, u 72. godini života, u srijedu 14. siječnja 2009. godine, preminuo je ugledni franjevac, dugogodišnji provincijal Franjevačke provincije Bosna Srebrena fra Petar Anđelović.