Potreba za smislom: mit, manipulacija i film - Kurtić, Najil (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2007)
Tekst je prikaz knjige Lejle Panjeta Potreba za smislom : mit, manipulacija i film.