Kontinuitet pravne misli u Bosni - Bećić, Mehmed (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2015)
Tekst je prikaz knjige Uvod u razvoj pravne misli u Bosni i Hercegovini Enesa Durmiševića (Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu, Sarajevo, 2014, str. 157).