Bosna u evropskim integracijama - Kečo-Isaković, Emina (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2015)
Tekst je izlaganje na promociji knjige Safeta Halilovića Evropske integracije i Bosna i Hercegovina, Sarajevo, 2013.