Bosna – Kontinuitet imena i teritorija - Durmišević, Enes (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2014)
Tekst je prikaz knjige Mustafe Imamovića Historija države i prava Bosne i Hercegovine (4. izdanje, University press – Izdanja Magistrat, Sarajevo, 2014, 420 stranica).