Jedan pristup istraživanju položaja žene u Bosni i Hercegovini / An Approach to Researching the Position of Women in Bosnia and Herzegovina - Kožul, Franjo (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2024)
Objavljeno u: Pregled: časopis za društvena pitanja, br. 2-3, god. LXIII, 1973.