Metodologija društvenih nauka - Fočo, Salih (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Naša javnost je ovih dana konačno dobila na uvid i korištenje respektabilno djelo iz područja metodologije društvenih nauka. Njen autor je dr. Fuad Saltaga, profesor Pravnog fakulteta u Sarajevu.