12. Dani Bosanskohercegovačko-američke akademije umjetnosti i nauka (BHAAAS) u Bosni i Hercegovini / 12th Annual days of Bosnian-Herzegovinian American Academy of Arts and Sciences (BHAAAS) in Bosnia and Herzegovina - Vican, Dijana (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2021)
Abstracts: 12th Annual days of Bosnian-Herzegovinian American Academy of Arts and Sciences (BHAAAS) in Bosnia and Herzegovina