Kontinuitet državnosti Bosne i Hercegovine / The Continuity of the Bosnia and Herzegovina’s Statehood (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2023)
This text is a review of a book Bosna i Hercegovina: 30 godina od sticanja nezavisnosti by academician Dr. Mirko Pejanović, UMHIS Sarajevo, 2023.