Tijelo kao dokaz pred dubrovačkim Kaznenim sudom / Bodyas Evidence before the Dubrovnik Criminal Court (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2021)
A review of the book N. Kovačić, Tijelo kao dokaz. Medicinska vještačenja u postupcima Kaznenog suda u Dubrovniku u 18. stoljeću, Croatian Academy of Sciences and Arts - The Institute for Historical Sciences in Dubrovnik, Zagreb – Dubrovnik, 2020, pg. 240.