Govor prof. dr. M. Fatiha Uşana - prorektora Univerziteta Yildirim Beyazit (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2019)
Govor prof. dr. M. Fatiha Uşana - prorektora Univerziteta Yildirim Beyazit.