Demistifikacija strategija antibosanskog djelovanja u knjizi "Diskurs o bosanstvu" autora Senadina Lavića / Demistification of Anti-Bosnian Action Strategies in the book "Diskurs o bosanstvu" (Discourse on Bosnianship) by Senadin Lavić (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2021)
This text is a review of a book Diskurs o bosanstvu (Discourse On Bosnianship) by Prof. Dr. Senadin Lavić, Faculty of Political Sciences, Sarajevo, 2020.