Istraživanje suštine bitka (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Tekst je prikaz knjige prof. dr. Muslije Muhovića, Ontologija, Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije, 2010.