Prilog izučavanju politike identiteta europskog jugoistoka (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
U radu se sagledava politika identiteta europskog jugoistoka. Kroz proces europskih integracija i balkanskih dezintegracija prate se sličnosti i razlike između Europske unije i Balkanskog poluotoka.
Keywords: Balkan; europski jugoistok; Europska unija; Jugoslavija; politički identitet