Multidisciplinarni diskurs i historijske sinteze (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2011)
Tekst je prikaz knjige Holma Zundhausena Istorija Srbije od 19. do 21. veka, Beograd 2008, str. 579.