Međunarodni naučni simpozij "Identitet i globalizacija" (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Tekst je osvrt na međunarodni naučni simpozij „Identitet i globalizacija", koji je održan u Zenici od 18. do 20. decembra 2008. godine, u organizaciji Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici.
Keywords: identitet; globalizacija