Prilog proučavanju odnosa jugoslovenstva i nacije - Bakić, Ibrahim (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Članak je objavljen u časopisu Pregled, br. 1, 1978. godine.