Riznica duha: Abdulah Šarčević "Sfinga Zapada", Razlog, Zagreb, 1972. - Premec, Vladimir (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Članak je objavljen u časopisu Pregled, br. 1, 1973. godine.