Činiti i biti: Pristup Selimovićevom romanesknom djelu - Prohić, Kasim (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Članak je objavljen u časopisu Pregled, br. 11, 1971. godine.