Glavne književne pojave u Bosni i Hercegovini na kraju XIX i početkom XX vijeka - Milanović, Branko (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Članak je objavljen u časopisu Pregled br. 11, 1970. godine.