Narodni zajam Petogodišnjeg plana razvitka narodne privrede FNRJ - Krndija, Drago (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Rad je objavljen u časopisu Pregled br. 6, 1948. godine.