Ekonomsko stanje Bosne i Hercegovine deset godina posle oslobođenja - Krulj, Gojko (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Rad je objavljen u časopisu Pregled, br. 60, 1929. godine.