Bibliografija "Pregleda" (1979-1991) / Bibliography of Periodical for Social Issues (1979-1991) - Dizdar, Senada (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2021)
Bibliography of Periodical for Social Issues (1979-1991).