Preuređivanje svijeta od nano-skale do globalne skale ili Trianglum: identitet, znanje i socijalna ontologija - Lavić, Senadin (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
„Prvo, želim da karakteriziram 21. stoljeće kao “stoljeće rearanžiranja” ili kao stoljeće čija se fenomenologija razlikuje jasno od fenomenologije stoljeća prosvjetiteljstva.