Ka svijetlim horizontima nade - Pelesić-Muminović, Fatima (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2013)
Komemorativna sjednica u znak smrti 24. 10. 2012. prof. dr. Rasima Muminovića, profesora emeritusa