Drugi prostori Harolda Pintera - Ćirić-Fazlija, Ifeta (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2012)
Tekst je prošireni izvještaj sa simpozija Pinter Abroad: Other Stages, Other Rooms, koji je u septembru 2011. održan u Mariboru, u Sloveniji.