Radovi Filozofskog fakulteta (historija, historija umjetnosti, arheologija) - Dautović, Dženan (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2012)
Tekst je prikaz časopisa Radovi Filozofskog fakulteta (historija, historija umjetnosti, arheologija), knjiga XVI/2, objavljenog u Sarajevu 2012. godine.