Cazinska buna 1950. i pitanje državne bezbjednosti - Najetović, Džemal (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Tekst je prikaz knjige Državna bezbjednost NRBiH i Cazinska buna 1950. – činjenice i kontroverze.