Portret brutalnog zločinca Radovana Karadžića / Portrait of Brutal Criminal of Radovan Karadžić: Inspiratora i kreatora genocida u Bosni i Hercegovini / Inspirer and Creator of the Genocide in Bosnia and Herzegovina - Kuka, Ermin (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2017)
This text is a review of a book Radovan Karadžić, Architect of the Bosnian Genocideby Robert J. Donia (University press – izdanja Magistrat, Sarajevo, 2016).