Rasprave o jeziku u Bosni i Hercegovini od 1850. do 1914. godine - Čustović, Enita (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2016)
Tekst je prikaz knjige Edine Solak Rasprave o jeziku u Bosni i Hercegovini od 1850. do 1914. godine (Institut za jezik, Sarajevo, 2014, 278 str.)