Izlaganja sa promocije knjige Država Bosna i Hercegovina i demokratija prof. dr. Mirka Pejanovića - Žiga, Jusuf; Kukić, Slavo; Fočo, Salih; Pejanović, Mirko (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2015)
Izlaganja sa promocije knjige Država Bosna i Hercegovina i demokratija prof. dr. Mirka Pejanovića