Značaj i potreba oblikovanja javnih politika - Džindo, Adnan (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2018)
Udžbenik Javne politike autora doc. dr. Ermina Kuke predstavlja specifično i znanstveno zanimljivo djelo, budući da se tek u novije vrijeme pojavljuju druga djela sličnog sadržaja. Međutim, po svome pristupu, koji je izvornog karaktera, ovaj udžbenik se razlikuje od njih. Naslov udžbenika je jednoznačan i sažeto sublimira njegov sadržaj.