Zbogom, radnička klaso, na sceni su nacionalisti - Kratak osvrt na historiju rada i nastanak radničke klase - Fočo, Salih (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2014)
U ovom radu autor se bavi istorijom rada i nastanka radničke klase.