Osvajanje diskursa kao osvajanje moći - Čaušević-Kreho, Vesna (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Tekst je prikaz knjige Marine Katnić-Bakaršić Između diskursa moći i moći diskursa, Zagreb, Naklada Zoro, 2012.