Istina o genocidu nad Bošnjacima u Višegradu / The Truth of Genocide against Bosniak in Višegrad - Kuka, Ermin (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
A review of a book Višegrad – Hate, Death, Oblivion by Luca Leone (Planjax komerc, Tešanj, 2019).